Παιδικό εργαστήρι τέχνης για παιδιά 5 - 8 ετών:
σχέδιο, ζωγραφική, γλυπτική, χειροτεχνία, εισαγωγή στην ιστορία της τέχνης, κολάζ.

Παιδικό εργαστήρι τέχνης για παιδιά 9 - 13 ετών:
σχέδιο, ζωγραφική, γλυπτική, χαρακτική, χειροτεχνία, φωτογραφία, ιστορία της τέχνης, κολάζ.
 
Τα παιδικά εργαστήρια τέχνης έχουν σκοπό να βοηθήσουν τα παιδιά να εκφραστούν δημιουργικά καλλιεργώντας την αισθητική και το ταλέντο τους με οδηγό την φαντασία. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν την ευλογία της δημιουργίας καθώς θα πειραματίζονται με διάφορες τεχνικές και υλικά. Επίσης θα εξοικειωθούν με θέματα Τέχνης και Πολιτισμού μελετώντας και αναλύοντας μαζί μας την δουλειά σπουδαίων καλλιτεχνών που άφησαν ιστορία στο χώρο αυτό. Επιδιώκουμε να αναπτύξουμε την ικανότητα των παιδιών να λειτουργούν μεθοδικά, να μπορούν να εργάζονται ομαδικά αλλά και αυτόνομα. Ο πιο βασικός μας στόχος όμως είναι τα παιδιά να περνούν ευχάριστα και εφευρετικά τον χρόνο τους!
 
Μαθήματα τέχνης για παιδιά (14 - 18 ετών): Τα μαθήματα αυτά απευθύνονται σε παιδιά που έχουν την τέχνη σαν χόμπι και θέλουν να αποβάλουν την ένταση της καθημερινότητας μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες. Στόχος μας είναι η ανάπτυξη μιας θετικής στάσης απέναντι στην τέχνη και γενικότερα στην καλλιτεχνική έκφραση. Τα μαθήματα περιλαμβάνουν σχέδιο, ζωγραφική, γλυπτική, χαρακτική, χειροτεχνία, φωτογραφία, ιστορία της τέχνης και κολάζ.
 
Μαθήματα με στόχο την δημιουργία Portfolio: Προσφέρονται σε μαθητές/τριες οι οποίοι ενδιαφέρονται να προετοιμάσουν Portfolio για σπουδές στους κλάδους των καλών και εφαρμοσμένων τεχνών, για Foundation Course in Art & Design και για αρχιτεκτονική. Ένα Portfolio πρέπει πάντα να είναι πλούσιο σε ικανότητες και τομείς, να δείχνει την ικανότητα χρήσης διαφόρων υλικών και τεχνικών, την προσωπικότητα, την αφοσίωση και το μεγάλο ενδιαφέρον στις τέχνες.
 
Μαθήματα τέχνης για ενήλικες: Προσφέρονται σε όσους θέλουν να καλλιεργήσουν το ταλέντο τους στην τέχνη αξιοποιώντας τον χρόνο τους δημιουργικά. Με τα μαθήματα αυτά θα έχουν την ευκαιρία να εξασκηθούν στον χειρισμό υλικών και τεχνικών σχεδίου, ζωγραφικής, γλυπτικής, χαρακτικής,  χειροτεχνίας και κολάζ επιδιώκοντας την απόλυτη ομοιομορφία. Επίσης θα ενημερώνονται για εκθέσεις και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις που παρουσιάζονται στην Κύπρο.
 
Εργαστήρι καλών τεχνών Γεωργία Χατζηιωάννου

Λεωφ. Κυρηνείας 93 και Καραβά 4, 2115, Πλατύ
Αγλαντζιάς

Τηλέφωνο:
99 95 22 55
Επισκεφθείτε μας στο Facebook
 
 
 
Επιλέξτε γλώσσα:
May 2020
M T W T F S S
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31